"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Tuesday, January 26, 2010

Contest Miela77 Aksi Baby BerCDing

Assalamualaikum putera Ummi & Abah sayang? Apa khabar iman Anas hari ni? Semoga Anas sentiasa di bawah lindungan dan rahmat kasih sayang Allah, Yang Menciptakan kita... Sentiasalah perbaiki diri kita agar menjadi hamba yang dikasihiNya... Dalam mendidik Anas, Ummi turut mendidik diri Ummi kerana Ummi bukanlah manusia sempurna dan kadang2 Ummi malu dengan diri Ummi sendiri...
Dah lama rasanya Ummi tak join mana2 contest... Kali ni Ummi nak join contest Kak Miela ni, Contest Miela77 Aksi Baby BerCDing... Haruslah Ummi join contest kat Miela77 Online Shoppe ni coz CD Anas beli dari sini la... Anas pun sekarang sangat suka berCD... Sedare2 dan kawan2 Ummi sume dah terpikat dgn CD Anas dan diorang pun nak beli jugak, dan dah ada yang beli melalui Ummi...
Ummi tempekkan gambar Anas berCD pink utk contest ni... Hehe... Jangan marah ye Anas... Comel tau!

"Ala Ummi ni, nape pakaikan Anas CD pink, kan Anas dah terduduk bersimpuh mcm girl, Anas boy la Ummi...."

Ummi & Abah sayang Anas!

6 comments:

NURUL IZZA said...

salam anas, uih..syeksinye anas..

p.s: akak kenanla tang mata dia..

AshAnas said...

::izza::
mmg seksi, ahaks!...
izza suka sungguh mata anas kan... nnti pregnant plak, kena tgk mata anas slalu... hehe...

yatie chomeyl said...

takpe anas, wpon pakai cd pink..anas ttp macho ;)

fazlinil irma said...

auuuwww...pheeewwiittt!! ;P

E.L.I.Z.A said...

go go anas! anas menten hensem...i loikee

Miela77 said...

Salam...sori sebab amik masa yang lama tuk announce pemenang...x mo da suh cik abg jd juri..mujur daku dapat bodek sorang lagi juri...huhuhu...tp ada berita gumbira..apa ye..tunggu...

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi