"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Wednesday, October 20, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

~STICKY ENTRY UNTIL 20 OCTOBER 2010~
~scroll down for latest entry~


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, Ummi melancarkan CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST di blog Contest for Anas.

Jemput la ramai2 join contest ini ya. First time Ummi buat contest yang memerlukan pemilihan gambar ni, harap dapat sambutan dan menambahkan kenalan selain nak berkongsi ttg harapan ibu bapa terhadap anak2 kecil.

Ummi akan ke Shanghai 12-16 Oct 2010, Insya'Allah, kalau tiada aral, hadiah untuk contest ni nanti souvenir dari Shanghai. Doakan Ummi selamat pergi dan balik ya!

Nukilan Ummi & Abah buat anak kesayangan, Anas
us-kecik

16 comments:

transformed housewife said...

apa syarat2? Knur berminat nak masuk.

AshAnas said...

K.nur, blh tgk kat blog contest for anas tu,
http://contest4anas.blogspot.com/

AshAnas said...

K.nur, blh tgk kat blog contest for anas tu,
http://contest4anas.blogspot.com/

abah_izz said...

menarik gak...nnt leh check balik gambar anak2 yg mengikut syarat2 ye...

e.l.i.z.@ said...

baru nk tanya syarat hehhe ok nnt eli tgk link tu

bestnya nk p holiday!!!

LaLaLOLa said...

assalamualaikum sahabat bby anas, umi & abah...

cik dila join contest yer.

boleh jenguk kat sini: http://adilasrie.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

Assalammualaikum,

Saya dah join, ziarah di http://safinazhanum1.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

aSmiDar said...

Eda Join Jugak..
kalau ade kurang tolong btau yer...
ni link..

http://asmidaraasri.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

mummy_ayu said...

salam..dah join...nie linknye..kalu ada yg kurang inform ek..ma acih!
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

MamaYatie said...

salam perkenalan..
semoga selamat pergi & selamat kembali ke tanah air..insyaallah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah anas Juara contest kita...jemput claim hadiah

Sharinginfoz said...

bagus dengan pelancaran contest ni

Ummi Danish said...

saya join

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

check yer

Sari said...

salam, akak dah join contest anas last minit ni..hehe, linknya :
http://saricorner.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html
jengah2 tau..
tqvm

- Suraya - said...

salam perkenalan...

saya dah joint
http://suraya78.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

- Suraya - said...

salam perkenalan...

saya dah joint contest nie...
tq

http://suraya78.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi