"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Wednesday, December 29, 2010

Bukan taknak update...

Setiap hari Ummi akan buka blog, konon nak update... Banyak sangat Ummi nak story... Tapi semangat nak update tu takde sebab takde gambar... Banyak sangat gambar tapi takde dalam tangan kami... Sebabnya hardisk Abah yg 1.5 tb tu rosak. Abah pun takde mood nak ngumpul semua gambar kawen Bunga tu... Harapkan Ateh je la... Tu pun tak sempat copy dari Ateh lagi...

Pendek kata, rindunya nak berceloteh kat sini... Tapi blog ni macam dah hilang seri... Dua minggu Ummi senyap sebab busy ngan kenduri Bunga... Blog ni pun macam dah hilang pengunjung, huhu....

Ummi tengah cuba nak jalan2 kat blog kawan2 ni... Banyak sangat ketinggalan rasanya... RINDU korang semua...


Nukilan Ummi & Abah buat anak kesayangan, Anas
us-kecik

3 comments:

[-suziey-] said...

huhu cam sedih jek..jgn patah smgt shiera..keep writing..kurang pengunjung bkn bererti org xnk baca lagsung..

regret la xdpt jmpa shiera weekend hr tu.. :( Allah masih xizinkn kt berjumpa..insyaAllah akn ade gk peluang utk kita jmpa kan :) yakin dgn ketentuanNya..

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

kakyong said...

shira,
mungkin kalo ubah sedikit template buleh naikkan semula semangat berblog... ;)

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi