"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Monday, June 21, 2010

Marshmallow bersalut coklat.. Yummy!


Kadang2 gambar juga bisa menceritakan segalanya..... (mode malas hari ini, hehe...)
Hm, Anas makan marshmallow salut coklat ni kat Ekspo 1 Malaysia 1 Halal kat Perlis baru2 ni...






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
\/

Dan Anas menang 1st prize untuk contest Cutest Baby with Chocolate dgn gambar ini. Thanks kak suziey & kak ina momguess, penganjur contest ini dan semua juries yang pilih Anas utk jadi winner for this season...


Ummi & Abah sayang Anas!

9 comments:

♥MAMA♥ said...

congrats menang dlm contest cute baby with choc anjuran suzie ;-) silalah join contest dr mama plak ye

wan sujaihah said...

memang patut akak menang...sangat cantik la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah k...anas memang tomey...tapi sayang tak masuk dalam contest kiter hu..hu...

AshAnas said...

mama, insya'Allah... nnti shira ke sana ya...

wan, alhamdulillah

AshAnas said...

anje, mmg nk join tp tak sempat sgt... huhu... dh ada gambar anas pakai baju hijau tu tp lmbtnye abah anas copy gmbr msuk komputer..
xpe lah, anje, xde can anas kali ni... hr tu pun km dh menang, bg can org lain dulu... next time plak kan... hehe...

yatie chomeyl said...

comey sgt anas makan cekelat, patutlah menang hehe

ibu_Arifa said...

huhu..Anas yer yg menang haritu.. tgk kat blog suziey sampai tak cam muka Anas..dok nampak coklat melekat kat pipi dia jer time tu.

tahniah yer Anas. bila leh jumpa lagi nih? raya nnt kot..hihihi

NURUL IZZA said...

clap clap..yey..anas mmg encemla..bila dh tgk mcm tu, muka mcm ada misai pun ada.ehe

kakyong said...

chomot pun masih comel... tahniah anas...

apa kah rasa marshmallow itu yer... syarikat apa yg jual?

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi