"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Wednesday, June 30, 2010

Contest ditutup!

Terima kasih kepada semua yang sudi menyertai simple contest by AshAnas. Kalian sangat2 menyokong walaupun contest ni tak seberapa....

Ummi umumkan the Contest - Teka Souvenir dari Spain & Morocco is now officially closed! Sebabnya dah ada jawapan yang sangat2 tepat! Tahniah!

Siapa yang jawab paling tepat tu ek? Ummi akan umumkan paling lewat esok... Sebabnya hari ni agak busy sbb last day nak submit income tax kan... Lagipun Ummi belum amik gambar Anas bergaya dgn hadiah dari Atuk & Nenda nya itu...

Ada surprise! Sblm ni Ummi ckp hanya 1 hadiah fridge magnet kan... Disebabkan sambutan agak membuatkan Ummi tersenyum, Ummi akan bagi lagi hadiah kat peserta bertuah....

Tunggu pengumuman Ummi paling lewat esok tau! Salam sayang buat semua... Thanks a lot!

Ummi & Abah sayang Anas!

4 comments:

Ibu Ayra said...

rasanya mcm bleh agak ja sapa yg bagi jwpn btol dan tepat tu...

AshAnas said...

sape k.long? hehe....

Ibu Ayra said...

ada la...kita tgk esok btoi ka dak tekaan kak long...

yatie chomeyl said...

tak sbr tunggu pengumuman pemenang tu...manalah tahu kot2 tersenarai dlm yg bertuah nk dpt sourvenir tu hehehe

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi