"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Saturday, October 31, 2009

Survey

UPDATE 25.10.2009
~NAK JADIKAN STICKY MODE SAMPAI BERPUAS HATI DGN RESULT SURVEY NI~
BOLEH TAK KALIANS TOLONG.......


Assalamualaikum semua... Maaf la lama tak update... Thanks sbb korang kerap masuk sini... Tak sempat la nak update... Lagipun, malas nak update bila takde gambar... Gambar tu ade sbnrnya tp tak sempat nak copy gambar masuk PC. Pulak tu skrg ni dh masuk 4 mlm tak tido kat umah sendiri... Dan kami tak akan berada di rumah sampai minggu depan... Nak wat camne, Abah Anas sibuk keje dan tlibat dlm program rekreasi Haluan kat Segamat, Johor weekend ni...

Apapun, Shira nak wat survey ttg TELEKUNG. Kotak survey ada kat sebelah kanan ni, harap sgt kalians tolong Shira... Sbbnya, jeng3.... Ada projek sket dgn my MIL.... So, nak survey dulu la... Tolong ek...

Insya'Allah skrg dah ada laptop, boleh bawak balik rumah, so, bleh la kot update dr rumah Ummi nnti. Cuma tatau la ada gambar ke tak. Sbbnya banyak sangat gambar & video Anas yg nak dikongsikan kat sini.... Anas dah nak masuk 7 bln tp Ummi Anas tak cite lagi milestone Anas utk 6 bln... Byk sangat2 tau!

8 comments:

yatie chomeyl said...

dah jwb survey tu (*_^)

Nadiah Sidek said...

done! hehe. nk jual telekung ke? :)

Raudhatussaadah said...

ok dah jawab..hope dpt membantu lah ye..;=)

Raudhatussaadah said...

saya dah jawab...hope dpt membantu...;D

isya said...

ok.. aunite sya dah jwb suma soalan ummi anas .

AshAnas said...

Thanks pada semua... Ha'a, my MIL mmg dok jahit n jual telekung... dtg plk idea nk buat online bisnes, nak tolong dia...

NURUL IZZA said...

kak shira..dh jwb survey..nnati dh berjaya bak sini ye spasang telekung anak2..hehe~~

untuk iman pakai..;p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

baik..sy tolong

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi