"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Thursday, June 25, 2009

hehe, award lagi...

Jangan marah aaa... Asyik entry pasal award je... dah lama dpt, skrg br sempat nk tempek yg banyak2 tu... takut jd pekasam... thanks for pemberi award ni, UmmiKhayra... appreciate sgt coz UK ingat sy...


Nak terima award ni, ada rules tau...

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link. ~done~

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award. ~done~

5. http://isyacraft.blogspot.com/ - kak long siti aisyah
6. http://ummisalsabila.blogspot.com/ - odah a.k.a ummi salsabila
13. http://risidahrizmi.blogspot.com/ - shayyidah mazlan
14. http://embroideredgift.blogspot.com/ - umi's embroidery work

Ummi & Abah sayang Anas

7 comments:

Ibu Ayra said...

tq k.long...

AshAnas said...

::Ibu Ayra::
u're welcome

kakyong said...

AshAnas,
ok.. terima kasih atas ingatan...
nanti kakyong akan tepek di Tanda kasih.. akan diberitahu bila dah ditepek.. harus masuk list kiv dulu.. tunggu yer..

Mamamanja said...

award ni erk?? tq sebab ingat kat MM

AshAnas said...

::mamamanja::
ha'a, amik la yer...

miela77 said...

tq for the award...tapi hutang dulu la...tak sempat nak tepek lagi...bila dah tepek nanti k.iela gtau ek...cayang dier...muah...

AshAnas said...

::miela77::
ok, nnti k.iela roger2 ek...

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi