"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Wednesday, June 24, 2009

Pesta Award...

Fuh, dah lama simpan award ni sume... Thanks UmmiKhayra kasi award2 ni kat Shira... Dah lama br Shira dpt post kat blog... Busy la last week... Semalam Jabatan Audit Negara dtg ofis... Hari ni cuti coz bwk Anas gi klinik, cucuk 3bulan... Tu yang baru ada masa nk tempek sume award2 nih... Thanks ingat Shira... Baru je berkenalan ngan UK ni sebenarnya... Nice to know you!

Oklah, 1st award nak dipersembahkan:

2nd award: melambangkan diriku yang dah addicted dgn blog... haha...

3rd award: trying to achieve this level... x layak lagi sebenarnya... br sangat aktif blog... sebelum ni ade gak... tp sejak ada anak ni, excited lain sket...

4th award: dunia mommies blogger ni menemukan saya dgn ramai kawan2 mommies... best sgt...

5th award: Thanks for being my friend... Satu hari nnti kita akan bertemu jugak kan...

6th award: huhu, mmg sangat setia...

7th award: klu kreativiti decorate blog ni, credits to Abang...

8th award: camne la rupe saya ms tue nnti...
sekian dulu persembahan awards kat entry ni... saya anugerahkan sume awards ni kpd rakan2 blogger saya, yg ada dlm bloglist or free reader, followers... amik ye... jgn malu, jgn segan... tempek kt blog korg plak...


Ummi & Abah sayang Anas

2 comments:

Ibu Ayra said...

banyaknya award...

AshAnas said...

amik ye kak long, nak share ngn sume nih...

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi