"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Wednesday, July 29, 2009

Free Photography for Anas

Last Thursday (lamanya tunggu nak post entry nih), Ummi & Abah gi shopping nak beli baju baru utk Anas... Kebetulan Aneka kat Jitra buat promotion utk brgn Anakku... Purchase above RM30 dpt voucher, free photography utk baby... Untuk 3 keping gambar je la... So, mlm tu jugak kami ke kedai yang buat offer tu & shoot gambar Anas byk2... Free 3 keping je saiz 4R... Kami tambah duit sikit la utk cuci lebih sikit, then copy sume gambar2 Anas ni masuk CD, kena caj RM10... mahalnya... Janji gambar cantik... bole la... Ni la gambar2 Anas tu... Layankan je ek...










Ummi & Abah sayang Anas

25 comments:

yatie chomeyl said...

baby SN pon ada baju sebijik mcm anas tu hehhe comel la anas pakai baju tu..nak pakaikan baby SN baju ni gak lah hehehe

Momma Mia said...

halamak enshem la Anas nih... Geram sgt tgk gamba last tuh...

Dayah said...

cumeinye Anas...free, apa salahnya..

NaDiaH SiDeK said...

alahai comelnya. btw, tgk ikan ru teringt kat nemo safiyyah..sepupu safiyyah bg. sebijik mcm tu tp ada kat m'sia. huhu..sian safiyyah tak dpt main dgn nemo dia dh. nk bwk besar sgt la pulak

Ummi Salsabila said...

shira,
ee.comella anas..
ala2 model shooting gitu
bestla if de photography gini
sejuk je mate tgk..huhu
comel2
muahs for anas

[-suziey-] said...

untung anas...comel sgt gambo2 anas...geramnye..rs nk gigit jek pipi gebus itu:p

f a i z a h 's said...

anas is sooooooooooooooooooo cute.... mg menjadi anak yg soleh~! ameen

Zetty84 said...

Erm...zati suka sangat pict yg last skali tuh....cute sgt2...comel giler...!!! cam nk geget2 pipi anas tau.. ;p

Ibu Ayra said...

ala comelnya... lama maklong x tgk anas... weekend nih insyaallah maklong blk jitra...

AshAnas said...

::yatie chomeyl::
baju org kasik hadiah... first time pakai ms umo 14 hari, bsr bangat bj tu ngn anas... skrg dh 4 bulan br nmpk ok ngn dia...
nnti bby SN pakai baju tu, tayang kt blog yatie ek... hehe...

AshAnas said...

::Momma Mia::
anas said: tenkiu momma mia... malu la anas... hehe...

AshAnas said...

::Dayah::
tu la pasal, sbb free je... klu tak ntah bile la nk gi cuci gmbr die...

AshAnas said...

::NaDiaH SiDeK::
ala, ciannya safiyyah... takpe sana kan banyak nemo...

AshAnas said...

::Ummi Salsabila::
muahs2x for US n aufa gak, kikiki... ssh nk pujuk dia pose elok2 nih... coz dia ingat org nk tinggal dia kot... plak tu dia baru pandai niarap, mcm penat la nk nerap lelame tu...

AshAnas said...

::[-suziey-]::
jgn la gigit pipi anas aunty... hehe...

AshAnas said...

::f a i z a h 's::
thanks faizah, ameen...

AshAnas said...

::Zetty84::
huhu, the last pict tu la yg susah nk pujuk dia... dh start nagis dh ms letak tu... pstu shira main lambung2 bola dpn dia sampai dia senyum...

mama uzma said...

alalaa...
comeynya...suka tgk pic ni..cantik...

iena pun x terbuat-buat tuk uzma lg...huhu

AshAnas said...

::Ibu Ayra::
tu la, km ni pun weekend jarang lekat kat umah, hehe... almaklum la, sabtu je yg km sm2 cuti... byk la aktiviti ujung minggu...
slalu jumpa ahad la kan kita ni...

AshAnas said...

::mama uzma::
dpt khidmat profesiional, tu yg mantop tu... kan3... g la buat utk uzma...

shayyidah said...

comeinye anasss....
teringin nak jumpe anas...
hehe...ermm...anas belajr dari rizmi la ummi...hehe...rizmi yg ajak anas icap jari...huhu...(perancangan @ mesyuart baby2)....hehehe...

AshAnas said...

::shayyidah::
ooo, pandai rizmi ajar anas ek... hai, bla la diorg leh jumpa kan idah...

umihaikal said...

tomeynyer dia..pandai posing erk..

shakeymirza said...

ala comel nye..
sama cam baju airell la..
skang ni klu nak suh airell pakai mmg cam nangka la jwbnye..
da lipat simpan masuk lam beg ..
nak taruh kat adik airell...
tggu.....

AshAnas said...

::umihaikal::
jenuh pujuk nk posing tuh... hehe...

::shakeymirza::
ala, klu tak leh pakai sm2 kan...

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi