"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Monday, August 10, 2009

Vote for me - Breastfeeding Photo Contest 2009

~THIS IS STICKY MODE~

~scroll down untuk entry biasa~

(sticky mode ni sampai habis tarikh mengundi on 10 Ogos 2009)


Salam buat semua, korang sume tahu kan Shira de join Breastfeeding Photo Contest 2009 kat blog Kak Nurul Dhia. Undian dah bermula 27 July 2009 sampai 10 Ogos 2009... 10 Pemenang akan dipilih, 5 dari juri awam dan 5 dari juri professional... Therefore, dengan ini nya saya nak merayu/meraih undi dari kawan2 blogger saya... Please vote for me ok....





Dengan ini saya turut nak galakkan ibu2 dan bakal2 ibu utk BF baby kalians... Dan jgn malu utk BF kat public... Skrg ni dah byk jual nursing wear & nursing cover utk BF kat public... Jahit sendiri pun boleh...
Cara untuk mengundi:

1. Anda boleh mengundi lebih dari 1 peserta tetapi melalui sekali undian.

2. Tiada pengundi berulang, sistem ini akan blok pengundi by cookie and IP address. Jadi komputer sama hanya boleh undi sekali sahaja.

3. sekiranya anda ada masalah ketika membuat undi, sila cuba lagi . atau anda boleh mengundi dr komputer berlainan.

Selamat Mengundi!!!
Ummi & Abah sayang Anas

29 comments:

Mamamanja said...

gud luck

cintaKusayangMu said...

good luck ye,...qis dh vote,...

AshAnas said...

Tenkiu qis, tenkiu MM

[-suziey-] said...

ok nnti akk vote..good luck ok:)

Atiqah said...

alamak..x tau la nk vote spe..rmai lak kenalan maya tiqah yg msuk contest tu,..huhu..

AshAnas said...

atiqah bleh vote sume knalan tiqah... skali vote blh tick ramai2...tp skali je la.. klu nk vote byk2, gna komp lain la... hehe...

Atiqah said...

dh vote kak shakira dh..wah sengitnye saingan..teruja tiqah..haha

AshAnas said...

::[-suziey-]::
thanks kak.... :-)

Dayah said...

UmmiAnas..walaupun kita baru kenai. u definitely will get my vote.ewwah..nanti dayah p sana vote ok..

AshAnas said...

::Dayah::
hehe, thank you dayah... really appreciate it... thanks a lot...

idyavie said...

congrat.. semoga berjaya

idyavie said...

dont worry i'm voting you..

Momma Mia said...

ok. momma dah undi dear! goos luck ek!
baik2 menyusu semasa drive tuh... kite serupa laa...

Ibu Ayra said...

nak gi undi nih... gudluck k.long...

Ibu Ayra said...

nak gi undi nih... gudluck k.long...

shakeymirza said...

da vote!
gud luck....

Mamamanja said...

tinggi eh... ada harapan menang nih

idyavie said...

already voted.. moga2 berjaya

AshAnas said...

::idyavie::
thanks a lot kak vie... \(O,o)/

AshAnas said...

::Momma Mia::
thanks... tu stop kete tepi jalan tuh... eh, momma mia nyusu smbil drive ke? boleh? shira x berani la wlupun nmpk cm boleh je...

AshAnas said...

::Ibu Ayra::
thanks kak long... \(O,o)/

AshAnas said...

::shakeymirza::
tima kasih shakey... byk2 sgt tima kasih... hehe...

AshAnas said...

::Mamamanja::
MM, malunye... tu sume en. hubby shira nye keje tuh... shira kt ofis tak byk pc yg de tenet... dia yg beria nk lawan dgn mama tisya tuh... habih dia suh kwn2 vote... malu la org laki ramai2 masuk situ... hehe...
part of nk pujuk shira gk coz die tsalah marah shira on s'thing... dia xpandai pujuk, tu je la cr dia...

mama uzma said...

awak...
kita dah vote tuk awk...
rasanya awk menang tuh..hihi...
lagipun pic awk mmg malatop tul..
hahahaa

AshAnas said...

hihi... thanks iena... takdelah, amik pict tu pun lps kak nurul wat contest nih... tp mcm xnak join mulenye cz kite xramai kwn nk tlg vote, plk tu br lg kt sini... tp nk cb gk... alhmdulillah, kbetuln mrajuk ngn cik abg, di nk tlg pujuk, hbs dia suh kwn2 duia vote.... hehe... thanks ya kt korg...

Ummi Salsabila said...

amboi..promote sakan no..ok2 oda nak pi undi shira ni.br sempat ni :)

AshAnas said...

ok, odah... tenkiu ek... shira pun dh undi odah byk2 tau... dh habis sume pc kat ofis...

miela77 said...

Shira...nanti dulu ek..k.iela blum vote lagi..tunggu vote skali gus nanti..

AshAnas said...

ok kak iela... thanks...

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi