"Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin..."

Ads

Exchange Link di sini

Blog ini adalah berkenaan parenting dan cerita tentang AshA's FaMiLy, cerita untuk anak-anak kami...

Saya seorang ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu. Saya sangat suka berkongsi tentang breastfeeding dan saya menyokong breastfeeding. Saya bersedia berkongsi dengan pembaca, anda tanya, saya cuba jawab....

Saya juga sangat berminat dengan pendidikan dan tarbiyah awal anak-anak. Apa yang saya dapat, saya kongsi di sini. Harap anda juga dapat berkongsi dengan saya.

Semua tulisan dan gambar2 di sini adalah hak milik AshA's FaMiLy, kecuali yang telah dinyatakan telah di ambil dari mana2 sumber.

Harap pembaca menghormati hak milik saya. Sila maklumkan pada saya jika ingin ambil apa2 dari sini ya! Jangan la copy & paste tanpa kredit pada saya....

Apa yang ditulis adalah berdasarkan pengalaman dan sedikit kajian dan perbincangan.

Sekiranya pembaca tidak selesa dgn tulisan ini, sila maklumkan secara privacy kpd saya dan anda boleh close blog ini sekiranya anda merasakan entry dalam blog ini tak berkaitan dan tak sesuai dgn anda... Janganlah sengaja nak mensensasikan blog comel saya ni...

Harap maklum dan Selamat Membaca!

Thursday, March 31, 2011

Anas' Little Shoppe

~STICKY ENTRY~
~Scroll bawah untuk entry terkini ya~

Assalamualaikum....

Dengan ini, Ummi nak jemput semua pembaca dan followers AshA's FaMiLy mengunjungi 'kedai kecil' Ummi @ http://anas-little-shoppe.blogspot.com/

Jemput la ke sana untuk lihat koleksi cadar yang cantik2, 100% cotton, produk Muslim (support perniagaan Muslim), cadar yang cantik, sejuk, selesa....

Jika berminat nak beli, isi form yang disediakan di sana. Ummi sedia melayan sebarang pertanyaan berkaitan produk jualan Ummi...



Jemput ya semua & support bisnes kecil-kecilan Ummi ni...


Nukilan Ummi & Abah buat anak kesayangan, Anas
us-kecik

7 comments:

transformed housewife said...

tahniah sbb dah ada blogshop.

Nadiah Sidek said...

berkenan la dgn yg 2nd tu :)

@e_da said...

cantik2nya............... suka la

@e_da said...

cantik-cantiknya... suka la

mama uzma said...

wah
taniah2...semoga berjaya ye..

kakyong said...

tahniah shira,
sudah ade kedai online...


n3 terkini kakyong.com
Daftar & dapatkan gravatar anda
Andiya Adira si budak kuat nangis
Belle of Feb 2011 bagi blog § notre belle histoire §

[-suziey-] said...

blogshop shira mcm berat la..lmbt giler nk load..ke sbb line akk yg slow..ekekek:D tp blog ok jek:p

letak la chat box..senang klu ade org nk tnya2..hehe byk komen plak akk yek:p

Now it is easy to present special someone a great personalized photo gift.

Happy Breastfeeding!

Happy Breastfeeding!

My Breastfeeding Achievement Awards

Lilypie Breastfeeding tickers
Silver 6 weeks
Rose Quartz 3 months
Garnet 6 months
Amber 9 months
Gold 12 months
Emerald 18 months
Sapphire 2 years

Our Family

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Anas-Ummi-Abah

Anas-Ummi-Abah

Anak susuan AshA's Family

Anak susuan AshA's Family
Akifah Solehah bt Faidzul Mursyidi

Blog Archive